Diskuse

Harissa-domaci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

František 1.

22. 4. 2008 21:35
My jsme tu hrozně prožraní

S tou vepř. kotletkou nebo kuřetem to bude jistě výborné. Už se těším. Možná i k vařenému hovězímu. Díky.

0 0
možnosti

motylek_02

22. 4. 2008 20:55
juj

to je dobre, ze jste to sem supla (at uz okopirovane nebo ne). hned si ji pripravim R^

0 0
možnosti

nyny.

22. 4. 2008 19:31
mňamka

R^

0 0
možnosti

Vagabundinha

22. 4. 2008 19:22
ach ten kopírajt

Nic proti tématu, ale když už něco doslova obšlehnete, nebylo by špatné taky přidat odkaz.

http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=26213

0 0
možnosti

Bertiik

22. 4. 2008 19:35
Re: ach ten kopírajt

No jo - fakt - copy/paste! 8-o

Autor: babi

0 0
možnosti

Todd Bertuzzi - vrah cenzorů

22. 4. 2008 19:06
Staročeská vepřová kýta

" Maso osolíme, vetřeme do něj česnek a posypeme ho kořením. V pekáčku rozehřejeme sádlo, maso opečeme a podlijeme horkou vodou. Pečeme za občasného podlití, přelití vypečenou šťávou a obracení.

Před koncem pečení přidáme do výpeku nadrobno nakrájenou cibuli a maso potřeme medem rozmíchaným v trošce vody. Prudce zapečeme, až med trochu zkaramelizuje. Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Výpek zahustíme moukou a povaříme.

Maso podáváme přelité šťávou s houskovým knedlíkem a zelím."

0 0
možnosti

podhrazny

22. 4. 2008 18:53
Jen více takových

příspěvků na téma tuniské kuchyně.

0 0
možnosti

Todd Bertuzzi - vrah cenzorů

22. 4. 2008 18:48
A k tomu

pěknou vepřovou kotletku R^R^R^:-P

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS