Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tangua

19. 11. 2008 15:30
Islám

Svůj negativní postoj k islámu jsem si utvrdil po přečtení Koránu. Připadalo mi to, že čtu špatně opsaný Starý zákon. Ostatní informace, které snad pocházejí z Mohamedových epileptických záchvatů, jsou šílené. Islám se nešířil spontánně (vírou), ale ohněm a mečem. Co lze od této ideologie čekat jiného než násilí a terorismus. Tím nevylučuji existenci muslimů ušlechtilých a v jádru dobrých, ale tyto vlastnosti jsou jim jaksi vrozeny, nevycházejí z jejich "učení".

0 0
možnosti

Larch2407

12. 6. 2008 22:11
0 0
možnosti

Ibitamuno

10. 6. 2008 1:27
Mila muslimko, to neni fobie

Je to strach ze znameho, prilis znameho. Muslimove se nechteji zaclenit do spolecnosti Eu, kde ziji. Chteji jednat a zit podle vlastnich prav a zakonu. Naopak Evropan, kdyz zije nekde v SA, se take musi prizpusobit zakonum dane zeme. Proc to nejde muslimum? Oni by radi delali vse po svem, proto je lide nemaji radi. A kdyz vidime denne nejakeho sebevraha s bombou na prsou, mame duvod se obavat. Jestli si EU neda pozor, spatne skonci. Muslimove jsou ve stredoveku nejen kalendarem, ale i myslenim. Jejich spolecnost neprinasi zadny uzitek. Kdekoliv ziji, jsou problemy. Takze to neni islamofobie. Je to jen a jen obava z prilis znameho nebezpecneho nabozenstvi.

0 0
možnosti

daro777

10. 6. 2008 1:15
Láska

Opravte mne pokud se mýlím.

Může si v tradičním pojetí Islámu vzít muslim za manželku  nemuslimku - ANO

Může si v tradičním pojetí Islámu vzít nemuslim za manželku muslimku - NE

Muslimové nechtějí žít s námi, ale vedle násRv

0 0
možnosti

proctonejde

16. 5. 2008 18:21
Autorka ma pravdu v tom

ze je mnoho vysoce postavenych lidi, co siri mnoho lzi o muslimech!To poprit nikdo nemuze. Evropa utvorila velke spolecenstvi, ale stale ma sve hranice a pravidla pro ostatni staty mimo Evropu! Proc je ted popularni odsuzovat muslimy je hlavne kvuli 11. zari v USA a vse co se udalo po tomto dni,ale take kvuli tomu ze zacinaji jednani z Tureckem, tedy s prvnim muslimskym statem ktery by mel vstoupit do Evropskeho spolecenstvi!Turecko o vstup do EU usiluje uz radu let, dokonce dele nez CR!Turecko jee to sekularni stat, ktery ridi parlament a ne islam tak jako napr. v Saud. Arabii. Ma svou dloholetou kulturu a tradici ktera se samozrejme propleta s nabozenstvim. Tak je to ,ale i v cele Evrope. Nejvetsi problem je prave nabozenstvi a v druhe rade historie. V roce 1912 zacala Italie po te se k Italii pridali Anglicane, Francouzi, Rekove, Australie a Novy Zeland. Ale o teto valce nikde zminku nenajdete!Protoze Turkove se nedali!Tedy potupna ostuda.

0 0
možnosti

proctonejde

16. 5. 2008 18:24
Re: Autorka ma pravdu v tom

A take mnoho lidi hazi muslimy do jednoho pytle! Ale i islam ma ruzna vyznani, tak jako Krestanstvi je ortodoxni, katolicke atd. A potom jsou to lidi, z masa a kosti a z ruznymi nazory a charaktery. Dobri ale take spatni tako jako ostatni lidi co se narodili na Zemi.

0 0
možnosti

ant.

27. 4. 2008 20:21
...ISLAMOFOBIE...?...NE - JEN ZNECHUCENÍ Z MUSLIMÁKŮ...!!!

..."Zalozila jsem si blog ve snaze ukazat, kdo jsou opravdu muslimove a jak premysli prumerny muslim" - muslimové jsou nenávistní, bigotní (slepě a nesnášenlivě věřící)  fanatici, muslimky jsou zřejmě bez mozku - alespoň ty, co tu hlásají odpornou muslimskou propagandu.:-©(Y).."Lide zapominaji, ze mezi nami lidmi nejsou opravdu velke rozdily - mezi LIDMI NE -  ale muslimové NEJSOU LIDI...!!!...JSOU TO ZRŮDY...!!!.Nasi mlade generaci jsou vtloukany do hlavy strasne veci o nas muslimech....Ja doufam, ze se vse zmeni a rostouci nenavist nebude stat miliony lidi zivot na celem svete, uz ted jich jsou tisice.. - také doufám, že muslimové budou OZÁŘENI - a problém s těmito ZRŮDAMI bude VYŘEŠEN...!!!Rv 

0 0
možnosti

ant.

27. 4. 2008 20:05
...ISLAMOFOBIE...?...NE - JEN ZNECHUCENÍ Z MUSLIMÁKŮ...!!!

V irácké Basře zabil muž svou sedmnáctiletou dceru, protože se zamilovala do britského vojáka. Dívka byla uškrcena a ubodána, napsal britský nedělník The Observer. Sedmnáctiletá Rand se seznámila s dvaadvacetiletým vojákem jménem Paul během jeho práce na projektu pomoci rodinám, které musely opustit své domovy. Jakmile to zjistila její rodina, otec dívku zabil kvůli cti. Během vraždy křičel, že ji ztratil, řekla britskému listu dívčina matka.Policie muže zatkla, ale už za dvě hodiny byl bez obvinění propuštěn. „V případě vraždy ze cti toho nemůžeme moc dělat,“ řekl policejní mluvčí. „Jsme muslimská společnost a ženy by měly žít podle náboženských pravidel,“ dodal.Matka dívky od manžela utekla, azyl jí na utajeném místě poskytla jedna charitativní organizace.Podobných případů zabití mladých žen kvůli cti se jen za loňský rok v Basře událo nejméně 47, přičemž pouze tři lidé byli odsouzeni. Současný případ je první, do něhož byl zapleten britský voják...CO VY NA TO - MUSLIMOFILKO...!!!???

0 0
možnosti

jirkan01

25. 4. 2008 18:24
Ahmedinedzad

Nechapu, ze kdyz se Vam hnusi iransky prezident ( a to me taky), ze se Vam nehnusi Mohammed. Ten zavrazdil mnohem vic lidi a ti dnesni jsou takovi jenom diky jeho odkazu.

0 0
možnosti

T.T.

25. 4. 2008 16:27
Milá Samiro,

nic ve zlém, ale na jednu stranu píšete, že "každý inteligentní člověk pozná jeho (čili Bushe) nenávist k muslimům" (s čímž já osobně nesouhlasím, byť Bushovu zahraniční politiku osobně dvakrát nemusím), na druhou stranu se Vám líbí stránky "Harun Yahya", kde si lze v sekci "Union of Faiths" přečíst, že "many religious and political leaders, from the Pope to Tony Blair, from Prince Charles to George Bush, behave in such a way as to bring their religions closer together". Necítíte v tom trošičku rozpor? Za případné vyjasnění předem děkuji.

0 0
možnosti

benyacoub

25. 4. 2008 16:34
Re: Milá Samiro,

muzete mi poslat link prosim? nejak to nemuzu najit....

0 0
možnosti

Dennys

25. 4. 2008 16:23
Je islamofobie rostoucím úkazem?

Nevím, ale doufám v to. Buď v Evropě zvítězí pud sebezáchovy, nebo Evropa tak, jak ji známe zanikne.:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2117x
Ptejte se....




Created by Crazyprofile.com