Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BO

Korytnaačka

22. 11. 2008 17:55
Další demagogická lež

Napsat, že stát Izrael je stvořen ze 75% palestinského území, může jen hlupka a nebo desinformátorka - což se vzájemně nevylučuje.

Palestina je území - jméno území, asi tak jako Morava, nebo Evropa, či Severní Afrika, atd...

Tedy - Izrael byla podle britského mandátu ustanovena na svém historickém území, jménem Palestina, kde žili mimo Židů ještě Arabové a jiné národy.

To, že Arabové kteří jsou většinou Syřané, Egypťané, atd... začali používat jména palestinci, je uměle vytvořené z důvodu uzurpátorství a krádeže Palestiny pro sebe. Toto pojmenování bylo totiž vytvořeno Brity, kteří tak kdysi nazývali všechny obyvatele území Palestina, tedy  i Židy!

A ty to musíš muslimko moc dobře vědět, a jen tu lžeš! Alláh tě za to potrestá! ;-€(Y)

0 0
možnosti
BO

Korytnaačka

22. 11. 2008 17:38
Lžete jako když tiskne madame!

Islám je prostě jedna velká lež. palestinci - rozuměj arabové co se jich ostatní arabové zřekli, jsou nenávistní cigáni BV, nic víc!

0 0
možnosti
P

planetweb@planetweb.cz

31. 10. 2008 21:58
Ach jo

Vazena, ubezpecuji vas, ze ja si muslimu vazim, ale celkove mohu rici ze nemam rada lidi, kteri se mi snazi neco podsunout a je videt ze cerpaji informace buhviodkud, jen aby neco podsunuli. Mimochodem prave na Palestine, kde mam dobreho kamarada je krasne videt, kam vede jakakoliv a hlavne nabozenska zaslepenost a jak je primitivni a zhoubne k tomu privadet dalsi lidi. Kamarad je z Palestiny, kdyz prijel do Prahy (kde drive studoval) tak jsem prisla o "kamaradku" odsoudila mne s kym kamaradim, a ze (byla zidovka) Palestina neexistuje - snazila jsem se ji vysvetlit, ze kdybychom byli Rakousko Uhersko, byla bych Ceskou, ze nemam duvod ani pravo nekomu vyvracet jeho vlastni koreny. ktere on cti. Jo delat to bych si prisla jako pekny ubozak, nicmene mam i opacnou zkusenost s nekterymi islamci, pokud budou nejvice slyset takovi vymystenci, bude zle celemu svetu, protoze ti neznaji mnohdy vlastni historii, jen svou ublizenost a mnohdy bohuzel jen fanaticnost

0 0
možnosti
P

planetweb@planetweb.cz

31. 10. 2008 21:59
Re: Ach jo

Chudak saladin se asi toci v hrobe

0 0
možnosti
TS

Azadí

3. 7. 2008 17:20
Kdo říká že to chtějí na něco jiného?

Jenomže to, že chtějí jádro na hlavice říká jenom Jirka z Křoví junior a všichni to po něm opakují. Co naplat, že americké tajné služby říkají, že to není pravda, pan prezident to ví líp. Odkud asi? Když to neví od své rozvědky?

0 0
možnosti
LM

Aaron71

3. 7. 2008 17:23
Re: Kdo říká že to chtějí na něco jiného?

Ty satelitní snímky jsou na internetu, najděte si to. Írán vyrábí zbraně.

0 0
možnosti
MK

Eclipse

3. 7. 2008 11:13
?

Tohle myslí vážně???? Takhle funguje celý Islám, překrucovat překrucovat překrucovat, ono se vždycká dá všechno říct, tak jak se to bude někomu hodit.

0 0
možnosti
L
D

DeBracy

4. 6. 2008 10:05
Bravo..

Takto krásně účelově formulované dějiny jsem ještě nečetl snad kromě sovětských pokusů o výklad historie. Pokud chcete psát dějiny určitého území, napište je prosím nezaujatě, vynechávání některých zdokumentovaných faktů je ubohost, nečekejte pak prosím pochopení.

0 0
možnosti
P

planetweb@planetweb.cz

31. 10. 2008 22:00
Re: Bravo..

JJ, presne, takovych chyb Saladin se toci v hrobe

0 0
možnosti
D

duhastrecht

2. 6. 2008 13:09
Do vpádu islámu nežilo v

v 7.století v Palestině žádné arabské obyvatelstvo, to přišlo až s arabskými  islámskými dobyvateli. Do 2.století se dotyčné území nazývalo Judea podle Židů, jejichž odvěké území to bylo. Ve 2.století n-l. toto území po porážce židovského povstání přejmenovali Římané na Palestinae , podle dávné v té době již tisíc let zaniklé antické národnosti Pelištejců=Filištínů, kteřým kdysi dávno patřilo území Gazy. Mimo Židů ještě do arabské invase v 7.století se v Palestinae vyskytovalo menšinové obyvatelstvo řeckého, aramejského (tj. starosyrského), římského a fénického původu, Židé si po narození Ježíše Krista zčásti ponechali tradiční judaismus, zčásti spolu s nežidovským obyvatelstvem Judeje konvertovali ke křesťanství, jazykem byla byzantská řečtina.

Po islámském vpádu se "Palestinae" stala postupně državou Chalífátu, islamizovaného Egypta, islámské Říše Seldžúckých Turků, na nichž ji 1099 dobyli křižáci, po pádu křižáckých států 1291  znovu Egypt a nakonec 1517 až 1918 Turecko. 

0 0
možnosti
D

duhastrecht

2. 6. 2008 13:20
Re: Do vpádu islámu nežilo v

V roce 1918 Turecko toto území spolu s  dalšími po prohrané válce ztratilo, bylo vytvořeno Mandátní území Společnosti Národů a svěřeno správě GB, Židům bylo slíbeno obnovení jejich nezávislosti, to se protáhlo až do doby po WW2, mezitím se i stalo, že Palestinae byla Brity uměle rozdělena a Arabům se zaslíbilo na úkor Židů navíc území West Bank + Gaza, nedílné součásti Judeje a její historické centrum, rozděleno mělo být dokonce i hlavní město Jerusalém, jako kompensaci Židé obrdrželi Negevskou poušť. Po WW2 býl rezolucí OSN  vytvořen židovský a arabský stát, Židé na zbytku Judeje na základě tohoto vyhlásili Israel, vy jste si nevyhlásili nic, 60 let prudíte, terorizujete, vraždíte, vedli jste proti Izraeli nesčetně válek, ve kterých jste dostali po zásluze na budku a otravujete nás až doposud, jako byste si nevšimli, že doba komunistického Československa, které vám lezlo do zadku je pryč a my na vás až na komunisty kašleme a konečně to můžeme říci veřejně, léta jsme museli držet hubu 

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

2. 6. 2008 11:41
Malý dotaz

1973 - Yom Kippur War: V čem spočívalo "částečné vítězství pro Egypťany a Syřany"? Egyptská armáda odříznutá na východním břehu Suez. průplavu s 2 izraelskými tankovými divizemi v týlu postupujícími na Káhiru a Damašek odstřelovaný z polních děl (s dostřelem cca 20 km)? To jsou podle Vás částečné úspěchy? 8-o

0 0
možnosti
TT

T.T.

2. 6. 2008 9:00
otázečka

Ufff... při vší úctě, milá Samiro, tohleto je vážně "síla"...

Podle některých výrazů ("annektirovane Jordansko" apod.) bych si tipnul, že jste to přeložila do "češtiny" z jakéhosi německého originálu. Nemám pravdu? Pokud mám a pokud je ten originál dostupný na internetu, prosil bych Vás, abyste nám na něj uvedla link. Řada Vašich čtenářů jistě čte německy a rádi si to přečtou v původním znění. Předem děkuju.

0 0
možnosti
B

benyacoub

2. 6. 2008 10:38
Re: otázečka

Omlouvam se a opravim to, annektirovane = pripojene, navazane

Mate pravdu, cerpala jsem ze zdoju z nemeckeho jazyka, ale neprekladal jsem pouze z jednoho originalu, hledala jsem na ruznych webkach, uz kvuli overeni a abych nasla co nejvice informaci o danem roce.Nemuzu jsem dat odkazy na vsechny stranky, hledala a sepsala.Mimochodem, clanek byl urcen k diskuzi i Palestine a Jordansku a ne jako diktat.To, ze v tom  mam chyby uznavam, ale nestydim se za to, mam k tomu sve duvody.Nebojte se nejsem ani primitivni a studovala jsem take dost, asi ne jako ty Tomasi, ale nikdo neni dokonaly.Az budu chtit aby jste me nekdo opravoval s cestiny, zajdu si nekam do skoly.Uz jsem 9 let pryc s Cech a polovinu skoly jsem v cechach nestudovala, pisu v 5 jazycich tak se me to holt nekdy mota, jeste jednou se omlouvam tim, kterym to tak vadi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2117x
Ptejte se....




Created by Crazyprofile.com