Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Larch2407

12. 6. 2008 22:09
0 0
možnosti
A

Arne21

5. 6. 2008 11:51
Svoboda slova

Samiro,  všichni  zde diskutující muslimové včetně vás, v minulosti deklarovali respekt k zákonům země ve které žijí i kdyby snad byly v rozporu s jejich vírou. Zdůrazňuji že jedním ze základních článků jak české tak švýcarské ústavy je svoboda  slova a projevu. Svoboda, která dává možnost kritizovat a zesměšňovat cokoli a kohokoli.

Žádná, opakuji žádná skupina lidí nemá zákonnou imunitu proti zesměšňování a kritice. 

Jak je to tedy s vaším respektem k zákonům a principům společnosti ve které žijete když se de facto dožadujede speciálního zacházení ???  Defacto nám sdělujete že jste (muslimové)  nadřazení ostatním protože vyžadujete jakousi imunitu proti svobodě slova, výjimku ze zákona. Proč by měli nevěřící respektovat vašeho barbarského proroka? Pokud se vám taková společnost nelíbí dám vám jednu radu, odejděte do země kde je islám státní náboženství, nebo ještě lépe, opusťte islám a staňte se moderním SVOBODNÝM člověkem.

0 0
možnosti
B

benyacoub

5. 6. 2008 12:33
Re: Svoboda slova

Neslo mi o svobodu slova a projevu, ale o to proc se nekdo stoura v necem, co uz je davno znamo, ze rozpoutava problemy.Je me jedno jestli si nekdo kresli to co si kresli.... Nejde mi o kritiku ani i zesmesnovani, myslite, ze bych jinak zalozila prave tady svuj blog, kde jsem(jsme) zesmesnovana a kritizovana v kazdem prispevku?Respekt k zakonum a princupum spolecnosti mam, jinak bych tu nezila.O jake vyjimce to mluvite?Myslite, zevase zachazeni s nami je vyjimka pozitivni?Neverici nemusi respektovat naseho proroka, ale nas jako lidi a nasi viru a ne se neustale stourat do veci, ktere jsou nam svate.Kdyz si nekdo bude utahovat ze me, uvidim vsude karikatury na mou osobu, bude me to uplne jedno, ale nemuzu tak respektovat u naseho proroka.Dekuji za radu, ale stehovat se nikam nebudu a budu si islam praktikovat dale v Evrope at se vam to liby nebo ne.A jeste neco-ja jsem svobodny clovek!

0 0
možnosti
AH

nyny.

4. 6. 2008 13:48
inu

k ostatnímu níže uvedenému lze pramálo dodat, tak jen na okraj, má drahá, každý člověk má právo mít názor a za ten názor bojovat takovými prostředky, které uzná za vhodné, pravda i s riziky z toho vyplývajícími, tedy je-li někdo magor, nenávidí zahradníky a protestuje tím, že je postřílí, nepochybně patří do kriminálu apod. Ale každý má toto právo, a vámi uváděná výzva v e-mailu je typickou ukázkou prostředku takového boje, vy nesouhlasíte, bojujete jinak, na blogu. To vše je legitimní a není na tom nic zavrženíhodného. Osobně doufám, že Evropa prozře a vypráská všechny muslimy pryč, ostatně níže uvedený návrh evropské sekulární ústavy a přísahy na ní se mi moc líbí. Ty recepty fakt byly lepší, to je snad jediná věc, kterou můžete obohatit.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

4. 6. 2008 13:35
To myslite vazne?

Pisete "Nepochopim, proc nekdo stoura do veci o kterych vi, ze nedelaji dobrotu, nebo to je prave ten smysl?". To je jednoduchy, euroatlanticka civilizace stoji na nejakych hodnotach vcetne svobody slova a sekularismu. K tomu patri i karikatury. Pokud se muslim (sikh, zid, buddhista...) do Evropy pristehuje, musi se hostitelske zemi prizpusobit, prijmout mistni pravidla. Ne palenim vlajek a vytvarenim ghet prosazovat svoji vlastni.

0 0
možnosti
B

bullterrier

4. 6. 2008 11:36
Je tu problém

Islamisti v takovém počtu nemají v Evropě co dělat. Jenom doufám, až se problém s nimi v západní Evropě dostane do situace, která nebude řešitelná jinou formou, než občanskoými nepokoji, tak tyhle magory vypráskáme i od nás. Multikulti korektnost v některých zemích již dnes zavání sebedestrukcí původní civilizace. A co si budeme nalhávat, rozčíření islámu v západní Evropě bude znamenat celkový úpadek těchto zemí a propad o sto let. Vždyť áislamisti si nejsou schopni nic vyrobit, zpracovat, všude jen parazitují.

0 0
možnosti
JL

tramtadadá

4. 6. 2008 11:05
Ještě jedna připomínka

kdybyste nedělali ve světě bordel a nebyli nebezpeční okolí, tak si vás nikdo ani nevšimne. Chyba je z vaší strany. Rv

0 0
možnosti
JL

tramtadadá

4. 6. 2008 11:01
Je to jednoduché

jste nebezpeční fanatici bez špetky tolerance. ;-€

0 0
možnosti
D

DeBracy

4. 6. 2008 10:27
No tak to je něco

Nechcete náhodou ještě písemnou omluvu a přijmutí islámu jako jediného povoleného náboženství. Jak už tady kdosi psal (dotyčnému se omlouvám nevzpomínám si na jméno a jsem líný ho hledat) tento blog zde můžete psát díky naší demokracii, kdyby jsme se chovali jako ve většině arabských států asi bychom Vás ukamenovali že?

0 0
možnosti
MD

Martina D

4. 6. 2008 10:02
buhuzel opet lzete

pani Samiro,

uz jsem si jednou rekla, ze Vase prispevky budu ignorovat, ale zase  mi to neda,

... OPET LZETE viz veta " muslimove nebudou nikdy zesmesnovat karikaturami jina nabozenstvi"..

Staci otevrit egyptske nebo palestinske noviny, ktere velmi krute zesmesnuji v prvni rade Zidy a Izrael ale i krestany... proti tomu jsou danske karikatury cajicek... nebo iranske karikatury Soa..

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

4. 6. 2008 10:18
Re: buhuzel opet lzete

Je to i horší. Nějaký imám, spokojeně vegetující v jižní Itálii, se vyjádřil, kdy už křesťané konečně přestanou uctívat tu mršinu na kříži...nejsem křesťan, ale co je moc, to je moc...:-©

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

4. 6. 2008 8:41
Tuzemští muslimští frustráti

Vaše motivy chápu (byť s nimi bytostně nesouhlasím), nakonec každý hájí to svoje. Čemu ale nerozumím, jsou postoje českých frustrátů typu Lukáše Větrovce ze Znojma, kteří konvertovali k islámu. Kdo ví, možností je mnoho: neschopnost se prosadit ve společnosti, snaha odlišit se, učinit se zajímavým, neschopnost zaimponovat opačnému pohlaví...v případě jmenovaného pána bych to viděl na lehčí formu některé duševní poruchy, viděl jsem s L.V. dokument, kde se chlapec rozhovořil.  O duševní integritě lze u Lukáše hovořit jen s velkou nadsázkou.;-D Ostatně, můžete mu zavolat a přesvědčit se sami: 721 729 816.

Pro cenzora z redakce: Nespěchejte se svým svatým posláním a zadržte svou obsesi: L.V. nechává svůj mobil volně k dispozici na Muslimském svazu, nebo jak si ti pošuci říkají.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2117x
Ptejte se....




Created by Crazyprofile.com