Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mischplysch

15. 7. 2008 14:51
My a oni

Na muslimech se mi nelíbí ta mentalita "my a oni", vždycky je to "muslimové trpí", "muslimské děti trpí"...píšete, že všichni jsme si rovni, tak proč zdůrazňujete, že to jsou muslimské děti a je jim třeba pomoci? Děti jsou děti a trpí všechny, jiné možná ještě víc, než ty muslimské. Proč tedy podmiňovat pomoc náboženským původem?

Nikdy by mě nenapadlo říct, že křesťanské děti trpí, nebo hinduistické děti trpí atd, pro mě jsou to vždycky jen děti v nouzi a pomoci je potřeba všem, ale udávat při tom náboženství by mě nikdy nenapadlo, ale v tom je asi rozdíl mezi námi. Vy muslimové dělíte lidi na muslimy a kuffary(= nemuslim). Ve vašich očích si tedy nejsou lidé tak úplně rovni, vždycky je to my a oni. To, že máte výraz pro lidi, kteří nejsou jako vy, mluví za vše.

0 0
možnosti
PD

pedol

7. 7. 2008 13:11
Ilustrace jedné z realit

Abdel Qader Ali lituje pouze jediné věci: že nezabil svojí dceru hned po narození. “Kdybych věděl, co se z ní stane, zabil bych jí v ten okamžik, kdy jí její matka porodila”, řekl bez lítosti. Dva týdny poté, co The Observer odhalil šokující zprávu o Rand Abdel Qaderové, 17 let, kterou její otec zavraždil, protože se zamilovala do britského vojáka v Basře, její otec stále vzdoruje. Přestože svojí dceru podupal, škrtil a poté ubodal k smrti, zůstává muž na svobodě. Abdel Qader, 46, vládní zaměstnanec, byl nejprve zatčen, ale po dvou hodinách byl propuštěn. Policie mu k jeho činu poblahopřála. “Jsou to muži a vědí, co je to čest”, říká o policii.

0 0
možnosti
PD

pedol

7. 7. 2008 13:12
Re: Ilustrace jedné z realit_pokrač

Ačkoliv její vyděšená matka zavolala dva Randiny bratry, 23 a 21 let, aby A.Qadera zastavili, když dceru dusil nohou na jejím krku, ti se k němu připojili. Její zahalené tělo bylo poté vhozeno do provizorního hrobu, zatímco na ní její strýcové znechuceně plivali. “Smrt je to nejmenší, co si zasloužila”, řekl Abdel Qader. “Nelituju toho. Mám podporu všech svých přátel, kteří jsou jako já otcové, a vědí, že to, čím byla, je nepřijatelné pro každého musima, který ctí své náboženství”.

http://www.guardian.co.uk/world/2008/may/11/iraq.humanrights

0 0
možnosti
JP

refins

4. 7. 2008 12:24
Důsledky podpory

Samiro, jedno staré čínské přísloví říká: "Dej hladovějícímu rybu, nasytíš ho na den. Nauč ho rybařit, nasytíš ho na celý život". Jediný důsledek humanitárních podpor, co jsem kdy viděl, bylo to, že se lidé dále nesnažili ve smyslu, až nebude úroda, oni nám zase něco přivezou.

A ten, kdo se snaží "naučit rybařit" je většinou v očích muslímů padouch... viz. útoky na turisty v Egyptě - vždyť přinášejí jen peníze. Vytrhané koleje v Tunisu, atd. Snad nemusím pokračovat... 

A děti, ano, ty za to nemohou, ale bohužel většinou podpora pro děti skončí u rodičů... Takže jediná podpora, kterou bych byl ochoten poskytnout je vzdělání... 

Mimochodem osobní otázka, kolik máte adoptovaných trpících dětí a na kolik kont přispíváte?

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

4. 7. 2008 14:49
Re: Důsledky podpory

Refins, já jsem viděla jiné důsledky humanitárních "podpor": podpůrné potraviny prodávané(!) za nižší cenu, než jaká je výrobní v zemi distribuce - tím se dá spolehlivě zlikvidovat místní zemědělství. Naopak jsem nikdy neviděla nikoho s postojem "oni něco přivezou, až bude neúroda" (nehledě na to, že proti neúrodězaviněné např. suchem neudělá nikdo nic ani se sebevětší motivací), protože všechno "humanitární pomocí" dovezené se nakonec stejně prodává. dokonce i použité brýle a obnošené oblečení.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

3. 7. 2008 17:15
Ta první fotka zobrazuje

Dítě, které bylo zraněno při buldozerovém útoku toho šílence včera v Jeruzalémě?

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

3. 7. 2008 16:34
když těch dětí není líto vlastním rodičům

kteří z nich dělají živé bomby, tak my s tím nic nenaděláme, milá ručníkářko

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

3. 7. 2008 15:39
Chovala jste

někdy třeba křečky? když je necháte volně na zahradě, vždycky se najdou nějací, co budou trpět a umírat. Nenajdou dost žrádla, ostatní je vytěsní na beton kde se sotva udrží naživu, jiné sežere kočka... Nebo si je můžete chovat doma v bytě a sypat jim žrádla, kolik potřebují aby žádný "netrpěl". Pak vám garantuju, že za dva roky bude váš byt patřit křečkům a pokud v něm ještě budete, tak jen jako ohlodaná mrtvola. Ani Allah vám nepomůže. A po vás vychcípají i křečci, jejich "utrpení" Vaše bohulibá snaha jen odloží. Pomněte, že tento svět se vším, co na něm jest jest dílem Allahovým a brojit proti wstávajícím pořádkům jest rouháním.

0 0
možnosti
JM

Hucul

3. 7. 2008 15:00
Krutost je...

... kdyz male nevinne deti nekdo oznackuje jako "muslimy" nebo "katoliky" jeste drive, nez maji jakoukoli moznost o tom rozhodnout samy. Stydet by se meli ti, kteri vypaluji cejchy vlastnim detem!!!

0 0
možnosti
TT

T.T.

3. 7. 2008 15:09
Re: Krutost je...

Jako katolík souhlasím! R^

(I když na druhou stranu těžko lze chtít po rodičích, aby nevychovávali své děti podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, že...)

0 0
možnosti
OB

letajici cestmir

3. 7. 2008 14:41
zrovna vcera jeden vas kolega nejenze nepotlacil cit

ten potlacil primo cely autobus. Neni Vam trapne?

0 0
možnosti
B

benyacoub

3. 7. 2008 17:35
Re: zrovna vcera jeden vas kolega nejenze nepotlacil cit

Neni to muj kolega a nepovazuju ho za muslima!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
A

aisha

3. 7. 2008 14:28
salam

V

0 0
možnosti
TL

lycka.tomas

3. 7. 2008 14:14
No...

Proč my bychom se měli starat a zachraňovat dětí, když by bylo mnohem efektivnější, aby se postaral vlastní stát. Ať nebojují a raději budují "světlé zítřky" pro své potomstvo. A na nataženou dlaň kašlu, své peníze posílám dětem z východní Evropy. 

0 0
možnosti
B

benyacoub

3. 7. 2008 17:36
Re: No...

Vubec jsem tim nemyslela posilani penez!

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2117x
Ptejte se....




Created by Crazyprofile.com