Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

20. 4. 2008 20:01
hahaaaaaaaaaaaaaaa

Měl mnoho manželek vdovy a rozvedené, ale s tou první žil monogamně ? Sama si neumíte představit mít spolumanželku, ale s polygamií souhlasíte ? Pak nejste dobrá muslimka. Fakt jste mne dnes pobavila. Slyšela jste někdy o testech DNA? Pak nemá cenu o prokázání rodičovství vůbec diskutovat. A teď hurá do diskuse, u vašich nesmyslných článků bývá vždycky výživná hihi

0 0
možnosti
A

aisha

20. 4. 2008 20:23
Re: hahaaaaaaaaaaaaaaa

tak jeste jednou , snad naposledy -- souhlasim s duvody pro polygamii, souhlasim s jejimi principy. Neumim si predstavit zit v takovem svazku, ale tusim ,ze jsem nikde nerekla, ze s takovym svazkem nesouhlasim. Nebo se pletu?

O tom, kdo je jak dobry nerozhoduji ani ja, ani vy .....

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

20. 4. 2008 19:51
Problém s diskutovanými modely rodiny

je, že všechny vycházejí z náboženských východisek. Pak se diskuze o monogamii a polygamii obvykle zvrtne na spor mezi křesťany a muslimy, protože mormony tady nemáme.

Z mého pohledu neznaboha by manželství mělo umožňovat společný život libovolného počtu dospělých lidí libovolného pohlaví. Kdo si to nedokáže moc přestavit, doporučuji přečíst SF Friday od R.A.Heinleina, tam se několik modelů neobvyklejších rodin vyskytuje, včetně náznaku výhod i problémů, které různá uspořádání přinášejí.

Můj názor je, že klasické křesťanské monogamní manželství je velmi špatné uspořádání, s nízkými možnostmi dělby práce, což  vede v moderní civilizaci ke konfliktům mezi manželi a k rozpadům těchto svazků. Několik žen se lépe vyrovná s větším počtem dětí než když se stará každá o dvě. Některé ženy nejsou mateřské typy, jiné děti mít nemohou... U mužů je to podobné.

Sex je podle mě až na druhém místě. NIkde není psáno, že spolu manželé musí spát. A ani v takové rodině by nemusel obcovat každý s každým.

0 0
možnosti
AB

pingodik

20. 4. 2008 18:30
Jak diskutovat

Vážení diskutující, taky mi vadí islám. Vadí mi plíživá islamizace civilizované Evropy. A nejen islám, ale veškeré radikání naboženské názory křesťanů, židů, nebo pravoslavných. Ale nadáváním autorce pouze ukazujeme svoji slabost.

Ukažme, že jsme tolerantnější, než ona. Vysvětlujte autorce, proč nám vadí islám. Proč nám vadí jejich agresivní náboženství. Proč nám vadí jejich zvrhlé, středověké zvyky, které chtějí praktikovat v civilizované Evropě.

Nadávání nic nezískáte. Na nadávky nelze reagovat. Na nadávání lze reagovat opět pouze nadáváním.

0 0
možnosti
A

aisha

20. 4. 2008 19:13
Re: Jak diskutovat

oprava: na nadavani, lze reagovat i mlcenim ( mlceni ne vzdy znamena souhlas)

0 0
možnosti
S

Sid2007

20. 4. 2008 18:05
Muslim prostitutce: Jsi mojí ženou na 4 hodiny

Mé přátelé, muslimové z Iránu, říkají, že podle Koránu a Mohamena, požehnáno budiž jeho jméno, správnou praxí je, po příchodu do bordelu, vybranou prostitutku projmout, prohlásit za manželku na dobu, potřebnou k obcování.

Je to tak, anebo je to nepravda, možná zlá kleveta?

Myslíte si, že je OBECNĚ pravda, že příslušníci jedné víry jsou, jakkoliv, včetně morality, vlastně lepší než jiní?

Není pravdou, že - oproti judaismu a křesťanství - ilám má stále problémy zbavit se násilného šíření své víry?

0 0
možnosti
A

aisha

20. 4. 2008 19:15
Re: Muslim prostitutce: Jsi mojí ženou na 4 hodiny

uz jsem odpovidala : tyto svazky na dobu urcitou jsou praktikou u shia muslimu, ke kterym nepatrim a nesouhlasim s nimi 8-o

0 0
možnosti
MR

haloradio

20. 4. 2008 15:59
Známe řešení

Problém řeší socializace ženy, velmi pěkně o tom píše biolog Bohuslav Brouk.  

0 0
možnosti
A

Aabulafia

20. 4. 2008 17:22
Re: Známe řešení

TAky jsem přemýšlela, co vede české holky, aby se staly muslimkama. Dospěla jsem k názoru, který asi nebude mnohým líbit. Když to řeknu hodně krutě, jsou to podle mě "průměrné holky", které se snaží ze své průměrnosti vypadnout právě tím, že se dají k islámu (u nás pro mnohé prostě nepochopitelné). Takže jenom další cesta průměrných ženských k tomu, být ještě víc cool - některé to řeší islámem, jiné anorexií nebo emo-stylem. Hodně štěstí.

0 0
možnosti
AH

Adam H.

20. 4. 2008 15:49
Kritika ma mit uroven, i na internetu

Pokud chcete nekomu rici, ze jeho napad Vam prijde hloupy, tak to musi mit uroven. Lidi, kdyz uz nekoho kritizujete a pisete mu ze je hlupak, podejte to aspon tak, aby si nezavisly ctenar nemohl rict: On je podle tebe hlupak a ty jsi pro me prachsprosty idiot.

Nekdy se mi fakt zveda kufr z toho, jak lehke je nekomu napsat Jsi idiot. Kolik z vas by bylo takhle "ostrych" a kritickych pri diskuzi z oci do oci v nejake spolecnosti.... :-©:-©:-©

Jen takovy vykrik do tmy, (odpovedi si nechte, cist je nebudu )

0 0
možnosti
SR

SimRo

20. 4. 2008 13:40
Velmi, velmi, velmi

jednoduché a hloupé zdůvodňování. Nesnesla bych polygamii, ani kdyby mě měl chlap tisíckrát zajistit. Přenáší nemoce a problémy z jedné ženy na druhou. A pochybuji, že kdyby chtěl sex a žena mu ho nechtěla dobrovolně poskytnout, že by neschytla pár dobře mířených. Jo, vše má své. Materiální závislost se na partnerovi či partnerce nevyplácí i v monogamních svazcích, notabene v polygamii. Příkladů je i u nás celkem dost. Žijte si jak chcete, ale mě nepřesvědčíte. Muslima ani miliardáře ne.

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

20. 4. 2008 14:48
Re: Velmi, velmi, velmi

jenze clovek je od prirody polygamni tvor - u nas je polygamie take - jen je pokrytecky ilegalni ji prenest na uroven manzelskeho svazku

spolecensky artefakt nigroanalnich soudruhu

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

20. 4. 2008 12:11
A dost..tyhle bláboly

mě v křečích smíchu doslova mučí! ;-D;-D;-D

Jen by mě zajímalo, jestli autorka to stejné hlásá a říká nahlas třeba v Saudské arábii. R^;-)

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

20. 4. 2008 11:51
Kdyz ctu Vasi obhajobu polygamie,

naskakuje mi husi kuze - hruzou. A to jsem hodne multi-kulti...

0 0
možnosti
K

kion1

20. 4. 2008 11:47
Volič Národní strany

Pokrytecký blábol muslimské fanatické hlupačky:-/

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

20. 4. 2008 13:00
Lovec nácků, komoušů a černoprdelníků

Pokrytecký blábol národoveckého fanatického hlupáka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2117x
Ptejte se....




Created by Crazyprofile.com