Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

Samer Nezničitelný

25. 4. 2008 15:51
Re: .

cafe.loveme.cz/video/dvanactilety-chlapec-urizl-hlavu-zajatci-brutalni-video/ - 54k

0 0
možnosti
S

Soňa48

25. 4. 2008 14:37
Pravda

Milá Samiro! nevím, jestli lžete z nevědomosti, nebo proto, že říkat nepravdu nevěřícím, pro vítězství Allaha není hříchem. Obzvlášť vaše úvaha o tom, že muslimové odsuzují atentáty, násilí a diktátory je velice lživá. Atentát na "dvojčata" se v celém muslimském světě slovil jako veliké vítězství nad ďáblem, rodiny palestinských sebevrahů jsou včetně atentátníka stavěny na úroveň národních hrdinů a na kmenové diktátory v Somálsku, kteří vraždí ve jmenu Allaha se díváte jako na správné šiřitele víry. Přestaňte nám již lhát o vaší víře, raději nám pište recepty na arabská jídla - ty jsou určitě stravitelnější než ty vaše ideologické bláboly.

0 0
možnosti
B

benyacoub

25. 4. 2008 15:27
Re: Pravda

8-onepochopila jste nic ;-(

0 0
možnosti
JR

rendl1

25. 4. 2008 14:03
Kdyby

bylo takových útoků jako je na křesťanství na islám, tak Evropa možná neexistuje

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

25. 4. 2008 14:29
???

co tím chtěl básník říci?

0 0
možnosti
JR

rendl1

25. 4. 2008 13:58
Kdyby bylo takových útoků jako je na křesťanství na islám, t

0 0
možnosti

anžto

25. 4. 2008 13:38
nic není černobílé

tak jak to vidíte vy. Rasismus je všude - dát příklad jak ubodali či co muslimského mladíka - dobře, a jinde zas jiní netolerantní lidé zabili černocha, číňana apod....Toto je problém všude, nejsou to jen útoky proti muslimům - to si laskavě uvědomte. Spoustu těch "obyčejných muslimů" o kterých tady mluvíte je zase netolerantní k ostatním, k nám - jsme pro ně morálně zkažení apod. A že zrovna vy si berete do úst média - měla jste tu čest sledovat arabské televize?? bylo tam někdy něco kladného o západu?? Takže si šáhněte milá slečno do svědomí a koukněte na vaše média  a naše média - a ty naše z toho pořád vychází vítězně. Ještě nemáme pro děti seriál o tom, jak máme vraždit muslimy - tak jako je to u vás naprosto běžné - takže jděte do háje a mír s vámi:-)    

0 0
možnosti
A

Aabulafia

25. 4. 2008 15:42
Re: nic není černobílé

JJ, souhlasím. Navíc se mi zdají některá západní média proarabská (proislámská) zvláště, když mluvi o izraelsko-palestinském konfliktu.

Co se týče tolerance, ve VB museli např. stáhnout z metra plakáty zvoucí do Národní galerie, protože na nich byla nahá žena a muslimy to uráželo. Upřímně řečeno, ať si jezdí metrem v Rijádu, tam je rozhodně žádná nahá ženská urážet nebude.

0 0
možnosti
NB

j@ck

25. 4. 2008 13:27
-

osobne nechapu, k cemu to nabozenstvi potrebujete? je to k tomu, abyste vedela kam patrit? vytvarite si tim pocit identity? neco dava vasemu zivotu smysl, cil a rad? podle mne je to jen berlicka a nechapu proc nekdo z koranu dela svatu knihu. Mohammed mohl stejne tak dobre byt schizofrenik trpici mesiaskym bludem (psychiatricke lecebny jsou dnes mesiasu plne), ktery mel velke charisma a ktery dokazal presvedcit masy o tom, ze prinasi zjeveni. Jenze pochybovat vy verici nechcete, to je pro vas moc nebezpecne. Nemam nic proti islamu, spis jsem proti vsem nabozenstvim.

0 0
možnosti
NB

j@ck

25. 4. 2008 13:29
Re: -

cetl jsem koran a cetl jsem Masnavi (od Rumiho). Masnavi je asi tak 1000x kvalitnejsi nez koran. Taky se mu prezdiva Al Kuranu al farsi, cili koran v perstine. osobne si myslim, ze mohammed zadny prorok nebyl, kdezto Rumi ano.

0 0
možnosti
M2

Macho 2

25. 4. 2008 13:21
Vážený diskutující

Nevím ,jestli ten blog, nedávno napsaný jedním arabistou (omlouvám se pane autore,jméno mi vyšumělo) neměl pravdu. Jakékoli pokusy a snahy vysvětlit Samire Ben Yacoub něco o zdravém rozumu se míjí logicky účinkem. Jediné čeho diskuzi dosahujeme, že je ve své propagaci více zarputilá. Podněcujeme tím v ní akorát její boj za její pravdu. Je to logické, když je takový zájem.

I já jsem nedávno rozčílil, když psala něco o ideálních právech žen v islámu.Chtěl jsem vysvětlení jedný pasáže.Bez úspěchu. Jediná cesta asi opravdu je, ignorovat. Ona pak ty svoje bludy přestane propagovat sama. Bez obecenstva to totiž nejde.

Všimli jste si, že madam na diskusi nereaguje? Proč taky? Stačí, když se alespoň u někoho chytne semínko. A připusťme, u některých jedinců to možné je.

Sámiro, na Vaše blogy již nebudu nikdy reagovat! A ani je nebudu číst.

0 0
možnosti
B

benyacoub

25. 4. 2008 15:42
Re: Vážený diskutující

Nectete, nikdo vas nenuti....

Preji hezky den

0 0
možnosti
M

mischplysch

25. 4. 2008 10:16
Tak nevím

No řekla bych, že většinu průměrných Čechů muslimové spíše nezajímají a o nějaké averzi k muslimům se nedá mluvit....alespoň prozatím. Z pár diskuzí na interentu si nemůžete dělat obrázek, diskutuje tu pár lidí, většinou informovaných. Ostaní o muslimech moc nevědí a proč by taky měli? Kolik toho ví průměrný Jemenec nebo Píkistánec o životě v Evropě nebo Češích?

Ostatní Češi zatím naštěstí žijí svými vlastními problémy a nemusí řešit to, co v Holandsku nebo Německu = strach z následného muslimského násilí po uvedení divadelní hry o muslimech, vraždy ze cti, boj o svobodu slova, neustálé požadavky na přiznání nějakých práv a pod.

Jiné to bude, až se muslimská menšina v Čechách rozmnoží tak jako je to v některých západních státech (osobně doufám, že se tak nestane), potom nás čekají opravdové problémy s lidmi, z nichž většina bohužel nesdílí naše hodnoty (např sekulární demokracie) a pak teprve budete moct začít brečet nad islamofobií.

0 0
možnosti
M

mischplysch

25. 4. 2008 10:29
Re: Tak nevím

A mimochodem proč jsou muslimové pořád tak ukřivdění a neustále brečí? Sympatie si tím nezískáte, spíš naopak. Bojujte s vlastními problémy ve své komunitě (máte jich víc než dost) a věnujte energii na to, aby se muslimové sami chovali tak, aby se jich celá Evropa nemusela začít opravdu bát. Přestaňte se věnovat boji proti lidem, kteří jen reagují na chování značné části vašich bratrů a sester v Evropě.

Spíš se zaměřte na to, co je vtloukáno do hlavy dětem v muslimských zemích o židech, Evropanech, Američanech a podobně. Jaká propaganda běží v arabských a jiných televizích, to by si žádná evropská televize netroufla do éteru pustit. No jo, ale to je muslimům jedno co, je to pokrytecké…

A jaké že to strašné věci jsou vtloukány naší mladé generaci o muslimech? Prosím upřesněte...

Myslím, že jste nejspíš slušný člověk, ale tohleto vaše kvílení, jak vám všichni ubližují a jak vás nechápou,  je mi fakt proti srsti.

0 0
možnosti
HF

Klotilda

25. 4. 2008 10:03
Průměrný muslim

Průměrného muslima si nikdo ani nevšimne.Nezakládá blog,neplachtuje se ,pečuje o svou rodinu,chodí do práce,nakupuje,baví se s přáteli,je to prostě průměrný člověk.Jen dětem naděluje dárky o ramadánu a když čas dovolí skákne do mešity (spíš na drby než za modlitbou).Žije -li v postkřesťanské nebo křesťanské kultuře tak i o vánocích ,aby dítka nezáviděla spolužákům.V Čechách pak muslima nepoznáte vůbec .Ptát se zde na víru a dávat své přesvědčení na odiv je společensky nepřijatelné a někdo to bere jako vrchol neslušnosti.Fobie z buranství?

0 0
možnosti
K

kion1

25. 4. 2008 9:45
Volič Národní strany

Jste naprosto k smíchu, a vězte, že lidi ,jako vy by měli odtáhnout tam kam patří, do islámských"rájů".:-©

Já udělám vše pro to, aby jste z Evropy vypadli.Dokud nezměníte svou nenávistnou,agresivní,totalitní ideologii,dokud budete skutky, a rozumem viset ve středověku, nemáte v Evropě co pohledávat!!!!!!!!!!!!!!!!

Běžte si koupit do mešity v Praze na Černém mostě, instruktážní video, jak "neposlušné" ženě šikovně zlámat kosti, aby i nadále mohla sloužit muži.

Možná by vás to mohlo, jako ženu zajímat, i když kdoví co vlastně jste:-/

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

25. 4. 2008 10:27
Lovec bolševiků a nácků

Jsi naprosto k smíchu, a věz, že lidi ,jako ty by měli odtáhnout tam kam patří, do njacistických "rájů".

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2117x
Ptejte se....




Created by Crazyprofile.com