Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Marki123

25. 4. 2008 8:35
Vyvážené informace nejsou nikde

My v "luxusu", kteří máme přístup na internet, máme taky možnost si najít i pozitivní články o muslimech. A máte pravdu v tom, že kdo chce tak je najde a kdo nechce nenajde. Ale co lidé v Afghánistánu, Iránu, Iráku, Palestině apod.? Ty tu možnost většinou nemají a občasné pohledy na arabské televize jim taky neumožní si udělat objektivní názor na západní civilizaci.  Rozdíl je v tom, že naše media sice asi opravdu zkresleně informují o muslimech, ale nenávistným projevům v arabských televizích nebo mešitách se to zdaleka nevyrovná. Navíc si myslím, že více lidí štvou spíš ti muslimové, kteří si užívají pohodlí západního světa jako třeba přistěhovalci nebo rodilí Němci (Francouzi, Britové) ale přitom brojí proti jiným výdobytkům - jako je třeba ženská rovnoprávnost nebo zajištění náboženských svobod. To si myslím, že zcela oprávněně Evropané volají - běžte si zpátky tam, kde vládnou pořádky jaké chcete a TAM dělejte revoluci.

0 0
možnosti
MW

mysak_25

25. 4. 2008 8:29
Hmm

Abych pravdu rekl,taky si myslim,ze vetsina muslimu neni jen figurkou kriklounu a vyvolavacu zla. Ze maji vlastni rozum. Jenze to oni hlavne se musi tomu zlu u sebe doma postavit a vymitit.Vim,ze se to uz deje,ale ne dost razantne. Jasne,ze chapu strach o zivot a sve rodiny. Vidime ,co se deje v Iraku s udajnymi zradci,co delal Zarkavi.Preju hodne stesti a zdraveho rozumu.;-)R^

0 0
možnosti
JL

tramtadadá

25. 4. 2008 8:19
Autorce

Nejdřív bylo muslimské násilí a nulová tolerance, pak naše oprávněná nenávist.;-€

0 0
možnosti
ZZP

Zabiják z Prahy

25. 4. 2008 7:55
volič Národní strany

Volím Národní stranu! Stop imigraci muslimů do ČR![>-]

0 0
možnosti
PS

Hrdý Budžes

25. 4. 2008 7:43
Mne se prece jenom zda ze si zamenujete

v duchu sve viry prani za skutecnost. Podle mne cim vic toho clovek o muslimech a islamu skutecne vi, tim vic vidi, jak je problematicke souziti s nimi na platforme evuroatlantickeho sekularne demokratickeho statu a to bez ohledu na to, kolik se mezi nimi najde prijemych a milych lidicek.

0 0
možnosti
VH-VM

Velká hlava - více multikulturní

25. 4. 2008 7:34
radar bude

oby se Dánové od vaší pakáže ochránili. museli by vás mydlit rychle(Y)

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

25. 4. 2008 6:43
fobie? jaká fobie?

fobie je iracionální strach, který nemá žádnou reálnou příčinu. obávat, se, že mi ublíží muslimský terorista, je zcela racionální a fakty podložené.

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

25. 4. 2008 10:36
Re: fobie? jaká fobie?

ano? imho je to jedna z nejsmesnejsich a nejiracionalnejsich fobii

pokud tedy nezijes nekde na blizkem vychode :)

0 0
možnosti
JD

gagaryn

25. 4. 2008 6:40
***

Jak by tady bylo krásně....

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

25. 4. 2008 6:35
Když po světě pobíhají sebevrazi

s náloží na těle a každý týden se můžu dočíst o tom, kolik lidí zabili, zajímám se přirozeně o to, proč takové strašné věci dělají. A oni to dělají kvůli víře, kvůli islámu a kvůli tomu, co je napsané v Koránu. 

Fobie? No jistě, kdo by neměl z takových magorů strach? 

A co dál? Strachem to určitě nekončí, strach vyvolá nepřátelksé reakce, snahy o repatriaci, pogromy, války. Pokud islám nepřestane být agresivní, připravte se na ošklivou celosvětovou válku - říkáte tomu džihád, ne? Lidé se nenechají zabíjet jen tak.

Pokud se vám taková vize nelíbí, přestaňte obviňovat svět kolem vás, že vás nemá rád, a začněte něco dělat s příčinami této nenávisti. Umírnění muslimové se musí jasně a definitivně distancovat od radikálních. Jenže to neudělají, protože se jich sami bojí. Protože by se mohli stát terčem jejich útoků pro změnu oni.

0 0
možnosti
PS

prezident Samer

25. 4. 2008 6:16
?

"Ja doufam, ze se vse zmeni a rostouci nenavist nebude stat miliony lidi zivot na celem svete, uz ted jich jsou tisice..."

jako že když vás začneme milovat, tak už nám nic neuděláte?8-o8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2117x
Ptejte se....




Created by Crazyprofile.com