Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

prezident Samer

25. 4. 2008 6:09
a co jako?

že mi průměrný muslim průměrně uřízne hlavu? nebo co to jako má znamenat? že neznáš nenávistnou knihu Korán? nechápu, co tu vůbec děláš, proč netáhneš třeba do nějaké ortodoxní muslimské země - tam by tě ukamenovali už jen za to, že píšeš články na internet - ale tady v ČR, kde ti nic nehrozí, to jseš holt ta svatá pravá muslimka;-D;-D

0 0
možnosti
M

MartinJiskal

25. 4. 2008 5:17
my ze zapadni civilizace proste potrebujeme

nejakeho jednoduse definovatelneho ultrazleho nepritele, kdysi to byli protestanti, pak se jimi stali zednari, prubezne to byli a pro par psychopatu do dnes jsou zidi no a ted jsou na rade muslimove

jen nechapu, proc my jako nejsilnejsi a diktujici celemu svetu podminky tak stale fnukame, ze nam nejaci spiklenci strasne a bezduvodne ublizuji a chteji nas ovladnout

0 0
možnosti
PS

Hrdý Budžes

25. 4. 2008 7:47
Re: my ze zapadni civilizace proste potrebujeme

Zajimave ze jste vynechal nacisty a komunisty, kteri celou zapadni civilizaci malem poslali do kytek, i kdyz ani tito v takovem rozsahu nevyuzivali ke svemu boji proti ni jejiho pohostinstvi a mirumilovnosti.

Jenze v te dobe jeste zodpovedni lide dokazali odlisit realitu od svych zboznych prani a opravdu se nedomnivali, ze kdyz se budou na SS ci KGB usmivat, tak ze se tito smiluji a budou s nimi zpivat Give peace a chance.

0 0
možnosti
DK

drkva

25. 4. 2008 0:11
Aha,

takže západní média informují o islámu a muslimech zkresleně a TV Al-Džazíra nebo Al-Arabíja jsou naprosto korektní... Nenechte se vysmát a nebrečte tady, jak vám, mohamedánům, všichni křivdí. To, že je islám zrůdná náboženská doktrína (křesťanství ovšem také, ale naštěstí je v západním světě oddělena náboženská moc od světské), ničím neokecáte... Rozumíte trochu fyzice? Víte, co je to zákon akce a reakce? Islamofobie je pouze reakcí na činy a prohlášení, které se šíří od vašich "mírumilovných" bratrů a sester. Proboha (křičím, ač jsem ateista), proč musel v 17. století tak vzdělaný a tolerantní člověk jako byl J.A. Komenský prchat kvůli katolickým maniakům z vlastní země? Za pár desetiletí "soužití" s muslimy by i naše děti prchaly z vlasti před vaší mírumilovností nebo by byly nuceny příjmout to obludné dogma, které hlásáte do světa. Jen by už asi neměly kam utíkat.. Náboženství není jen opium lidstva, ale kyanid, který má smrtící účinky... Svobota není ve víře, ale v rozumu...

0 0
možnosti
JB

fanda016

25. 4. 2008 6:02
Re: Aha,

R^

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

25. 4. 2008 0:09
Tak abychom to nějak shrnuli:

Muslim tolerantní je vlastně muslim, který koná proti Koránu a Muhammadovi. Má totiž povinost šířit svou víru, obracet na ni "nevěřící". To je jeho povinnost.

A víte co? měla by jste Korán "přeložit" do mírumilovné verze.Tím své víře prospějete nejvíc. Já zatím škrtám, už dlouho nenávist v něm...a ještě jsem neskončil. Dokonce jsem zjistil, že musím škrtnout i Korán na přebalu. Už jen to slovo vyvolává nenávist.Rv v muslimech zejména.

0 0
možnosti
ZM

Zdrť Mrmlmný

25. 4. 2008 0:01
.

Interpunkce, volové. Jste jistě krásně perfektní, ale psát neumíte. ;-DRv

0 0
možnosti
M

mandy12

24. 4. 2008 23:59
Vtipne

A tak se snazim prijit na to, proc Islamofobie v Evrope, USA, i u nas v Ceske republice je tak silna.Dospela jsem k nazoru, ze je to medii.Lide nemaji osobni vztahy s muslimy a pres 90% obcanu je nema ani za sousedy.                 

 To mi prijde docela vtipne, protoze vetsina lidi, kteri maji na muslimy negativni nazor zili nebo ziji v zemich s vysokou koncentraci muslimu.

0 0
možnosti
A

Aabulafia

25. 4. 2008 15:57
Re: Vtipne

Ve Francii se dělal průzkum názoru na muslimy v jedné půvabné vilkové čtvrti.

Názory na muslimy tam byly vesměs pozitivní.

14 dní na to se tama arabáči prohnali, pozapalovali auta, udělali bordel

v opakovaném průzkumu vyšlo, že by většina obyvatel dané čtvrti nejradši poslala ty grázly do horoucích pekel

0 0
možnosti
M

mandy12

24. 4. 2008 23:47
Muslimove

Ja take priznavam,ze muslimy nemam rada a nekritizuju je z pohodli domova, ale protoze uz nejakou dobu ziji v Holandsku,takze mam vse z prvni ruky. Nikdy jsem neodsuzovala lidi kvuli barve kuze nebo nabozenstvi. Az do te doby nez jsem se odstehovala. Nikdy jsem nepotkala tak netolerantni lidi jako muslimy. Ohanite se diskriminaci, ale vlastne jsou diskriminovani lidi ve vlastnich zemich. Uz se boji rict vlastni nazor, protoze za nej pachate nasili. Viz.Theo van Gogh

0 0
možnosti
VD

vdanicek

24. 4. 2008 23:25
Ja Vam vysvetlim proc

Muslimy nechali evropane a americane napokoji ale muslimove zavrazdili tisice lidi v Evrope a v Americe se....ouse do Evropy a do Ameriky , chteji ukrast Evropanum a Americanum jejich majetky ( Poslechnete si co sami rikaji ) a za to chcete aby jr Evropane a Americane milovali. Chovejte se jako lidi dostane se Vam lidskeho pristupu tot vse. Vse Vse vse rikaji sami muslimove ne nedarmo jsou u Vas nejpopularnejsi nejvetsi vrazi - viz posledni pruzkum verejneho mineni muslimu v Americe.

0 0
možnosti
VK

vtech

24. 4. 2008 23:19
Martani patri na Mars

Muslimove do muslimskych zemi.

Sorry, ale je to tak.

Muzete k nam jezdit na vylet a my k vam, ale vic bych to nemichal. Z homogenizace zemekoule nic dobryho nekouka. Co se stane, kdyz se rozhodnu v Teheranu zalozit pobocku Hard Rock Cafe?

0 0
možnosti
PŠ(A

petr štursa (velmi arogantní)

24. 4. 2008 23:16
ja tedy

prohlasuju, ze moje averze k muslimum pochazi ciste a jen z toho, ze jsem s nimi nejakou dobu pobyval a sledoval jejich kazdodenni chovani. Az potej sem zacal vyhledavat dalsi a dalsi informace v mediich - a napriklad BBC, CNN, nebo agentura Reuters (prezdivana Al Reuters) - to jsou dost proislamska media.

vice o muslimske toleranci v archivech http://www.islaminfo.cz

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2117x
Ptejte se....




Created by Crazyprofile.com